Kusadasi

Vakantie Kusadasi

Kusadasi is het grootste resort aan de Egeïsche kust, en wordt door cruiseschepen gebruikt als de poort naar Ephesus. Het is de perfecte vakantiebestemming voor Europeanen die uit zijn op zon, zee en fantastisch weer. In Kusadasi vindt u licht hellende stranden – Ladies Beach ligt in het hart van het resort – een aantrekkelijke boulevard aan de zeekant, met een enorme reeks winkels, kroegen en cafés, en een overdaad aan hotels en appartementen met geweldige accommodaties vlakbij het strand en het centrum van het resort. Kusadasi heeft veel te bieden op het gebied van watersport, er is een nabij gelegen golfbaan, er zijn veel eet- en drinkgelegenheden en een bruisend nachtleven. Kusadasi ligt ongeveer halverwege de Turkse west Egeïsche kust. Het ligt 80 km ten zuiden van Izmir Airport.

Stranden met gezellige boulevards

Long Beach, ten zuiden van Kusadasi, strekt zich uit over zo’n 6km, en biedt hotels en vakantiehuisjes, met een ruime keus aan cafés, restaurants en watersporten. Het heeft zeer schoon zeewater met een zandstrand, restaurants en watersporten.

Het zeilen langs de Turkse kust met een gulet (traditioneel zeilboortje), is een essentieel deel van een vakantie in Turkije, al is het maar voor een paar uurtjes.

Wervelend nachtleven in Kusadasi

Kusadasi is populair en bekend om haar historische plaatsen en stranden, maar ze staat ook bekend om haar nachtleven. Er zijn talloze pubs, disco’s, kroegen en restaurants waar bezoekers kunnen dansen, en van allerlei soorten eten kunnen genieten.

Hoewel hier allerlei soorten internationale gerechten verkrijgbaar zijn, is Turks eten erg populair en er zijn verscheidene goede restaurants te vinden in het dorp. De haven biedt een goede selectie aan visrestaurants.

Bekijk de beste hotels in Kusadasi

Terug naar overzicht
Top 5 bestemmingen
  1. Istanbul
  2. Marmaris
  3. Bodrum
  4. Alanya
  5. Kemer