Winkelen in istanbul

Winkelen in istanbul

Zij die op zoek zijn naar een leuke stedentrip om te winkelen, zullen zeker niet teleurgesteld zijn. Istanbul is een uitstekende keus voor shoppers, en staat bekend als het handelspunt dat de zijderoute vanuit China met Europa verbindt. De Grand Bazaar in Istanbul is een van de grootste overdekte markten in de wereld met meer dan 6000 winkels. Het kan een beetje toeristische zijn, maar er zijn vele koopjes te vinden als u stand houdt. Lederwaren zijn ontzettend voordelig en van goede kwaliteit, evenals keramiek, zilver en tapijten.

Bazaar in Istanbul

De eclectische antiekwinkels in het oude centrum zijn het meest sfeervol. The Spice Bazaar in Istanbul, Turkije is één van de oudste bazaars in de stad en is het tweede grootste overdekte winkelcentrum na de Grand Bazaar. Istiklal Caddesi in Beyoglu, is het hoofdwinkelgebied en huist vele designer boetiekjes.

Gezellige zijstraatjes

In de vele zijstraten kunt u ook geweldige koopjes vinden. De moderne Akmerkez Mall is een van de vele winkelcentra in westerse stijl die te vinden zijn in de buitenwijken, en volledig in contrast hiermee is de Ortakoy Zondagse Markt in het Aziatische gedeelte dat over vele generaties vrijwel hetzelfde is gebleven.

Terug naar overzicht
Top 5 bestemmingen
  1. Istanbul
  2. Marmaris
  3. Bodrum
  4. Alanya
  5. Kemer