Kemer

Vakantie Kemer

Kemer aan de Mediterrane kust van Turkije is een ideale vakantiebestemming voor stellen en gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning in de zon. In Kemer vindt u aantrekkelijke jachthavens, een bruisend centrum met vele winkels, cafés en restaurants en een ruime keus aan drie-, vier- en vijfsterren hotels.

Kemer ligt aan de ‘Turkooizen Kust’ van Turkije, ongeveer 45 kilometer ten zuiden van Antalya met haar internationale luchthaven. De planning wordt dusdanig binnen de perken gehouden zodat Kemer altijd een klein, aangenaam vakantieoord blijft.

Schitterende natuur in Kemer

De hoofdattractie van Kemer is haar natuurlijke schoonheid. Het dorp wordt omgeven door diepe blauwe wateren aan de ene kant, en de prachtige Kaspische bergen aan de andere kant. Kemer heeft een aangenaam zonnig klimaat met prachtige bossen en heldere wateren. De schilderachtige uitzichten maken Kemer de ideale plek voor een ontspannende strandvakantie, waar u ook op ontdekkingstocht zou kunnen gaan als u zich wat energieker voelt.

Kemer is ook erg populair om haar prachtige stranden. Aan de stranden liggen restaurants en cafés, en er zijn faciliteiten voor boottochtjes waar u van kunt genieten. Veel van de stranden zijn ongeschonden en perfect om te ontspannen en wat extra zonnestraaltjes mee te pikken.

Actief en ontspannend

Kemer heeft ook een park. Dit park is populair om haar tuinen en de vele bomen die schaduw bieden tegen de warme zon. U kunt hier ook een aantal van de heerlijke Turkse delicatessen proeven, terwijl u geniet van de prachtige natuur in dit park.

Wanneer u op vakantie bent in Kemer, dan kunt u ook genieten van de vele watersporten die er te doen zijn. In Kemer kunt u (para) zeilen, windsurfen, snorkelen, duiken, waterskiën en jetskiën. Ook kunt u speedboten en waterfietsen huren.

Culinair genieten in Kemer

Kemer heeft een aantal uitstekende restaurants van topkwaliteit, waar u allerlei verschillende soorten eten kunt krijgen. Deze restaurants en keukens omvatten pittige gerechten, groenten en vlees, koude gerechten bereid met olijfolie, soepen en gebak.

Bekijk de beste hotels in Kemer

Terug naar overzicht
Top 5 bestemmingen
  1. Istanbul
  2. Marmaris
  3. Bodrum
  4. Alanya
  5. Kemer